Etichete

, , , , , ,

Milionul_anonim_Foto_Initiativa_Romaneasca
Alegerile au trecut. Analistii politici isi smulg parul din cap incercand sa inteleaga ce s-a intamplat cu adevarat; a pierdut Ponta sau a castigat Iohannis?

Oricum ai socoti, numarul voturilor primite de Iohannis( de la ACL, PSM, Monica Macovei si cele din diaspora sau familiile celor din diaspora) depaseste cu mult orice sondaj de opinie. „Milionul anonim” de voturi in plus a produs o schimbare radicala in politica romaneasca.

„Milionul anonim” reprezinta esenta neamului romanesc, reprezinta continuitatea si rezistenta poporului in fata oricarei agresiuni. „Milionul anonim” nu are partid, nu poate fi manipulat de media, el simte instinctiv atunci cand ceva nu este in regula, el nu-si pierde vremea urmarind canalele de stiri sau pe Facebook.

„Milionul anonim” nu este de dreapta sau de stanga. Iohannis ar fi castigat si in cazul in care el ar fi candidat din partea PSD iar Ponta, din partea ACL. „Milionul anonim” a privit prin Ponta ca prin sticla si a inteles ca nu reprezinta nimic. Pur si simplu, Ponta nu exista.

Iohannis si noul PNL nu ar trebui sa se bazeze pe aceste voturi in 2016. Romania trebuie sa mearga pe drumul corect asa cum a promis Iohannis

„Milionul anonim” si-a facut datoria.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame