Etichete

, , , , ,

negocieri ponta
Astea sunt televiziunile, subiectele si orele, cam asa arata negocierile camarilei lui Ponta. Daca Iohannis nu este de acord cu cerintele noastra inseamna ca fuge de dezbateri, sustine Dragnea.

Mult tupeu are Dragnea atunci cand merge la negocieri insotit de uterina Firea. El nu s-a dus la intalnirea cu ACL ca sa negocieze, pur si simplu intalnirea facea parte din mincinoasa campanie electorala a lui Ponta.

Ponta nu poate face fata unei dezbateri libere. Milionul de locuri de munca, banii de investitii, tinuti la ciorap, sau cresterea accizei la benzina si taxa pe stalp, nu sunt subiecte pe placul celui aflat in fruntea Guvernului Zero.

Nu avem nevoie de dezbateri seci si plicticoase in ultima saptamana de campanie, este suficienta doar una gazduita de televiziunea nationala(macar asta sa faca daca tot cotizam la ea).

Cele patru televiziunile private sunt interesate doar de rating, fara a fi impartiale (asa cum sustinea Cozmin Gusa).Cat de echidistanta a fost Realitatea TV am vazut toti, mai ales in emisiunile Laviniei Sandru, cea care isi dadea viata pentru Elena Udrea. Si daca tot am adus vorba de cel de-al doile membru al defunctului Partid Initiativa Nationala, vreau sa o intreb pe distinsa si „impartiala” moderatoare ce a urmarit in emisiunea de miercuri, emisiune care a avut ca subiect tocarea Monicai Macovei.

Daca Ponta Inima de Leu isi doreste o dezbatere cu Iohannis, sa vina joi la o ora de varf intr-o locatie neutra.

Reclame