Etichete

, , , , ,

victor_ponta_foto_initiativa_romaneasca
Campania electorala pentru al doilea tur de scrutin continua cu aceleasi minciuni „marca Ponta”. Prin incercarea de cumparare a electoratului pe ultima suta de metri, mariri de salariu care puteau fi facute din momentul in care USL a pus mana pe putere, Victor Ponta spera sa castige voturile angajatilor din sistemul sanitar.

Propaganda comunista,a pus tunurile pe Klaus Iohannis, dupa modelul folosit de USL impotriva lui Traian Basescu la referendum, trecand fara nicio remuscare de la „Basescu va taiat pensiile” la „Iohannis o sa va taie pensiile”.

Victor Ponta sustine ca isi doreste o dezbatere cu Klaus Iohannis, dar vrea sa impuna temele si locatiile dezbaterilor. Plagiatorul din fruntea Guvernului Zero nu accepta o dezbatere pe teme reale, ascunzandu-se in spatele unor teme de genul „dezbatere pe tema viziunii prezidentiale de dezvoltare a Romaniei” sau „dezbatere pe teme de politica externa si siguranta nationala”. Nimic despre stagnare economica, despre investitii, someri sau taxe si impozite.

Romanii s-au saturat de un premier mincinos si nu cred ca isi doresc un asemenea presedinte.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame