Etichete

, , , , , ,

antonescu-iohannis

Pentru Alianta Crestin-Liberala (ACL) prioritatea numarul unu o reprezinta spalarea de pacate a PNL, partid compromis definitiv de Antonescu si gasca lui. Brat la brat cu Ponta, Antonescu a pornit un razboi total cu Basescu incercand sa puna mana pe justitie. Daca nu a reusit pe stanga, PNL incearca pe dreapta separat sa-si atinga obiectivul.

Nu are rost sa vorbim de PSD si de Ponta, la ei nu s-a schimbat nimic, marea problema o avem cu partidul cameleon, si ma refer la PNL. Constienti ca Antonescu si-a mototolit imaginea in randul alegatorilor, liberalii au trecut la cosmetizarea partidului aruncand in prima linie un liberal inventat peste noapte, calcand in picioare statulul partidului.

Este PNL, cu Iohannis in frunte, un nou partid? A fost exclus Antonescu din randul liberalilor pentru tampeniile facute?

Pentru o si mai buna imagine in ochii alegatorilor, PNL a profitat de lovitura data PDL de Basescu+Udrea (democrat-liberalii fiind la un pas de disparitie de pe scena politica) si a trecut la absortia PDL.

Daca membrii PDL se vor alinia disciplinei de partid si nu vor cere inainte de absortie inlaturarea din PNL a tot ce a insemnat Antonescu, noul PNL va fi macinat de luptele interne pentru putere. Dupa absortie vor urma alegeri; poate garanta cineva ca Antonescu nu va reveni in fruntea noului PNL?

Cea mai mare realizare a lui Basescu a fost independenta justitiei. Va rezista aceasta independena in mandatul lui Iohannis? Daca ar fi sa analizam doar omul, multi sunt convinsi ca va lasa justitia sa mearga pe drumul ei. Din pacate uitam ca in spatele lui Iohannis sta Antonescu si gasca lui.

Avem nevoie de un mare partid de dreapta, cinstit si fara fripturisti antonescieni, si de un presedinte care sa garanteze independenta justitiei.

Anunțuri