Etichete

, , , , ,

electoratul_lui_basescu

Multa lume confunda electoratul de dreapta cu electoratul lui Basescu. Din fericire, lucrurile sunt putin diferite, iar cele 6 procente ale PMP la alegerile europarlamentare sunt dovada ca Basescu nu mai are un electorat captiv.

Cei care il considera pe Traian Basescu un fel de „tatuc” al dreptei se amagesc, unificarea dreptei se va face pe un program nu in jurul unui om. Degeaba Udrea da marunt din buze, PMP nu are ce cauta alaturi de cele doua mari partide de dreapta. Daca popularii lui Basescu nu tradau PDL, alianta cu PNL se facea tinand cont de procentele de la europarlamentare.

Udrea si-a pregatit echipa pentru negocieri cu toate ca PNL si PDL nu si-au exprimat dorinta de a negocia cu ea. Sper ca nu va proceda dupa modelul Tariceanu si va da buzna peste Blaga si Antonescu.

PMP nu mai poate urca, cele 6 procente reprezinta electoratul captiv al lui Basescu, electorat care va disparea in momentul in care PDL si PNL vor fuziona.. „Daca voi nu ma vreti, eu va vreau”, nu este valabil pentru electoratul de dreapta.

Este momentul ca Basescu sa puna capat acestui experiment nefericit numit PMP.

Anunțuri