Etichete

, , , , ,

Elena_Basescu_foto_Initiativa_Romaneasca
S-a retras „geniala” europarlamentara EBa, reusind in sfarsit sa mai spele din rusinea promovarilor dambovitene. Daca s-ar fi retras in mod decent, comentariile ar fi de prisos, dar asa….

„Ii rog pe cei care au semnat pentru mine sa dea voturile la PMP. In niciun caz sa nu dea voturile la PDL, un partid care a pus pe locuri eligibile oameni care au depasit varsta pensionarii. Sa nu dea nici la celelalte partide care au pe locuri eligibile neveste disperate si gasca lor de prieteni. Daca Mircea Diaconu doreste sa interpreteze rolul EBA din campania din 2009, atunci voi semna pentru el”, a spus Elena Basescu.

„Neveste disperate”, „gasca lor de prieteni”, cam asa vede EBA listele electorale pentru europarlamentare. Despre „fata presedintelui” nu spune nimic, incercand sa sugereze ca si-a castigat locul de europarlamentar singura, fara ajutorul organizatiilor de tineret ale PDL.

Daca nu era fata presedintelui Basescu, EBA ar fi lipit si acum afise electorale pe stalpi, aceasta fiind singura activitate politica la care probabil s-ar fi priceput cat de cat.

EBa nu este in stare sa citeasca un text scris in limba romana iar daca trebuie sa vorbeasca liber….vai de capul ei. Decat asa un europarlamentar….

Cu astfel de „sustinatori” Partidul MINCIUNA Populara are un viitor de „aur”!

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame