Etichete

, , , , , ,

usl
USL si-a dat obstescul sfarsit punand capat celei mai negre pagini din istoria Romaniei. Condusi la altar cu surle si trambite de nuntasii care au infulecat pe nerasuflate meniul toxic pregatit de Voiculescu, Ponta si Antonescu au pus capat acestei casatorii nefiresti.

Decesul USL i-a luat prin surprindere pe popii care, intuind deznodamantul,  pregateau un imens sobor pentru inmormantare. Din pacate pentru ei, asistam la o inmormantare fara sa stim pe cine inmormantam din USL, PSD sau PNL. In aceste momente grele popii se gandesc doar la fondurile alocate Catedralei Neamului, fonduri care ar putea fi stopate de un nou Guvern, aruncand blesteme in stanga si in dreapta, asa cum le sade bine ca fete bisericesti.

Cu sau fara sobor de preoti, Ponta si Antonescu stau fata in fata, despartiti doar de crestineasca groapa, sapata initial pentru Basescu, asteptand ca unul dintre ei sa fie impins in ea de partidul comunitar, pardon PC.

Daca tot s-au iubit cu nabadai ar face bine sa-si dea mana si sa sara impreuna in groapa, avand o eternitate la dispozitie sa-si aminteasca de zilele bune cand visau sa stapaneasca cu mana socialist-democrat-liberala acest popor.

Hai PA, ne vedem la parastas.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame