Etichete

, , ,

piloti

In momentul in care cineva si-a luat brevetul de pilot inseamna ca este in masura sa piloteze un avion in conditii de deplina securitate.

Nu exista piloti buni sau prosti, exista doar piloti. Intreaba cineva, atunci cand se urca intr-un avion, cine este pilotul? Si daca ar fi o astfel de persoana, cum ar proceda in cazul in care avionul este pilotat de „X”? Ar spune „Am auzit ca „X” este un pilot prost, va rog sa-mi schimbati biletul deoarece vreau sa merg cu alt avion”?

De ce a luat Adrian Iovan decizia sa efectueze acel zbor? Putini stiu ce inseamna o prelevare de organe si ca aceasta se poate face intr-un timp limitat. Daca aceste organe ajung in timp util la pacienti, transplantul va fi un succes, daca nu……

Adrian Iovan a avut de ales intre a refuza acest zbor sau a risca pentru salvarea unor vieti. Nu sunt in masura sa stabilesc daca a ales corect sau nu, dar nu-i pot pune in discutie competenta. Cand vezi o cladire in flacari si auzi pe cineva strigand, intri sa salvezi o viata fara sa te gandesti ca nu esti echipat cu un costum de pompier si ca nu ai nici macar o masca cu oxigen. Iei decizia intr-o fractiune de secunda indiferent de consecinte.

Adrian Iovan a fost un pilot, punct.

Anunțuri