Etichete

, , , ,

justitia lui basescu

Plagiatorul ponta, ajutat de basinosul felix, s-a hotarat sa puna tunurile pe „justitia lui Basescu”, o justitie care nu este pe placul jigodiilor politice.

De peste 60 de ani romanii asteapta o justitie independenta care sa-i protejeze de toate jigodiile politice si securiste din Romania. Da, romanii au asteptat un conducator adevarat, un conducator care sa protezeze justitia de influente politice. Basescu a reusit sa faca asta intr-un moment in care increderea populatiei in jjustitie era aproape de zero.

Revolutia a fost confiscata de comunisti, de securisti si de fostii activisti ai PCR. Pana acum nimic nu i-a putut opri, idealurile revolutionarilor au fost calcate in picioare, interesul fiind doar jefuirea acestei tari. Beneficiind de fostele servicii de propaganda comuniste, care s-au pus in slujba partidelor, jigodiile politice au reusit sa prosteasca si sa divizeze populatia.

Basescu a reusit sa-i elibereze pe judecatori garantand si luptand pentru independenta lor, iar rezultatele au inceput sa se vada. Cine isi putea imagina acum 10 ani ca Adrian Nastase ar putea ocupa o celula la Jilava?

ponta o tine ca un papagal cu justitia lui Basescu fara sa inteleaga adevarul. Nu, domnule plagiator, Nastase nu va fi ultimul condamnat de lux, el este doar primul dintr-o lunga lista de jigodii.

Justitia nu este a lui Basescu, este a noastra, a poporului, si asa va ramane. Ce nu a reusit REVOLUTIA a reusit JUSTITIA. Pana la urma vom scapa de voi.

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Reclame