Etichete

, , , , , , ,

ponta_si_antonescu_foto_initiativa_romaneasca

Casa PSD, sub semnul rozei rosii comuniste, si Casa PNL, sub semnul rozei aparent albastre, continua razboiul si in anul 2014. Tronul de la Cotroceni, dorit de ponta si atonescu, este motivul pentru care cei doi lideri cu roze la tartacuta arunca Romania intr-un razboi civil.

Incercarea de inlaturare a lui Basescu si acapararea justitiei au fost obiective iluzorii, cei doi uselisti de frunte dand dovata de impotenta politica. Cu toate „pilulele albastre”, administrate de Dragnea, referendumul s-a dovedit a fi un fiasco total, iar incercarea de acaparare a justitiei a deschis si mai mult portile de la puscarii pentru toate jigodiile useliste.

Capii celor Doua Roze, ponta si antonescu, nu sunt altceva decat doua scrumbii afumate, aflate intr-o conserva care are termenul de garantie expirat. Imbratisarile de la inceput s-au transformat in zambete diplomatice iar dupa putina vreme, in sfidari pe fata. Gulagul USL isi traieste ultimele momente de aparenta maretie, capitularea urmand sa se produca inainte de alegerile europarlamentare.

In timp ce Casa PSD va merge pe drumul stabilit de la inceput, acapararea puterii si desemnarea unui candidat propriu la alegerile prezidentiale, Casa PNL se pregateste de scindare, drumul ales si impus de antonescu fiind unul care duce la prabusirea liberalilor.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame