Etichete

, , , , , , , ,

ponta_si_antonescu_foto_initiativa_romaneasca

Imi este din ce in ce mai greu sa-i urmaresc pe cei doi corifei ai prostiei romanesti, ponta si antonescu. „Fa-te frate cu dracul pana treci puntea” este noua ideologie imbratisata de cei doi, liantul acetui mariaj nefiresc intre cele doua personaje fiind ura fata de Basescu. Nu stiu care este dracu, ponta sau antonescu, dar „puntea” Basescu nu poate fi trecuta atat de usor.

Cele doua fecioare de centura se folosesc de orice aparitie la televizor pentru a arunca cat mai multe mizerii in capul lui Basescu. Cand Basescu le respunde, cu argumente, este acuzat ca duce un razboi impotriva USL, singura lui dorinta fiind sa distruga tot in Romania.

Tarabagii ponta si antonescu, se comporta ca niste mahalagioaice penibile, care nu inteleg ca separarea puterilor in stat nu inseamna unanimitate ci diversitate. Presedintele are dreptul si obligatia de a atrage atentia atunci cand ceva nu este in regula si de fiecare data a venit cu argumente solide in acest sens.
ponta si antonescu au pornit un razboi bazat pe dezinformre, utilizand un limbaj de cartier de genul „ba pe-a matii”. Atat ii duce capul pe cei doi lideri efemeri ai politicii romanesti si pe cei care ii sustin.

Cu ponta in frunte, PSD isi urmeaza linia trasata de Iliescu si continuata de Nastase, pe un drum care nu duce nicaieri. Incet, dar sigur, acest partid va scadea in sondaje si va iesi din istorie. Cu antonescu situatia este putin diferita. PNL este un partid care are viitor dar din pacate atata timp cat va fi pasalacul lui antonescu, nu are prezent.

Un plagiator si un chiulangiu somnoros vor sa conduca Romania. Poate ca suntem mamaligari si explodam mai greu, dar nu suntem prosti.
USL a promis, USL a mintit, USL trebuie sa plece.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame