Etichete

, , ,

euro

De 23 de ani Romania incearca sa atraga investitii straine, dar de fiecare data reusim sa-i alungam pe investitori. Noi nu dorim investitori care sa controleze banii investiti deoarece acesti bani nu pot fi praduiti dupa bunul plac al „alesilor” nostri.

Cand vor americanii sa investeasca in Romania, mai ales in exploatarea resurselor naturale, gasim tot felul de chichite ca sa le punem bete-n roate, de cele mai multe ori fiind „sustinuti” din umbra de cei care se simt amenintati de independenta noastra energetica.

Cand vor rusii sa investeasca masiv in Romania, ne apuca tremuriciul pe toti. Cand a fost vorba de importul de gaze din Rusia, Putin ne-a dat peste nas. O companie romano-rusa, prin care sa se faca direct importul de gaze din Rusia, propusa de Putin, nu a fost pe placul guvernantilor deoarece nu putea fi capusata. Curat murdar!

Acum au venit chinezii cu bani multi si cu dorinta de a investi in Romania. Au si inceput discutiile pe aceasta tema, televiziunile prezentand tot felul de buticari chinezi pe post de investitori. In loc sa-i privim cu respect pe acesti ultimi mari investitori care au venit in Romania, sa profitam de acest avantaj, cautam sa ducem in derizoriu aceasta oportunitate.

Imi este din ce in ce mai clar ca unicul investitor dorit cu adevarat de „alesii nostri” este Mos Nicolae. Noi dorim un singur lucru de la un investitor, sa punem ghetutele la geam si sa le gasim pline de euroi.

SA VINA MOS NICOLAE!

Sursa foto: realitatea.net

Reclame