Etichete

, , ,

Renart_VulpoiulTeatrul Ion Creanga anunta premiera oficiala a celei mai noi reprezentatii dedicate copiilor cu varsta de peste 8 ani: „Renart Vulpoiul”. Spectacolul este inspirat dintr-un volum de povestiri, intitulat „Roman de Renart”, din Franta secolelor XII si XIII, si dramatizat de Constantin Dicu.

Evenimentul are loc vineri, 18 octombrie, ora 18.00, la Sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53. Acesta aduce, in fata publicului spectator, povestea unei trupe de artisti care reimagineaza aventurile istetului vulpoi medieval, jucandu-se de-a teatrul in teatru. Imbinand parodiile muzicale si fabulele, „Renart Vulpoiul” se doreste a fi un spectacol distractiv, pentru copii si parinti deopotriva, o intalnire neconventionala cu teatrul, la granita dintre scena si regatul animalelor. Cei mari vor recunoaste tipologii si poante cu subinteles, iar cei mai mici vor parasi sala de spectacole intelegand mesajul moralizator intr-un mod distractiv.

<< Rolul lui Renart este unul pe care l-am asteptat de foarte multa vreme, de aproape 16 ani de cand sunt actorul Teatrului Ion Creanga. Este un rol extrem de complex, cu influente pozitive si negative, care solicita si il aduce, in fata publicului, pe istetul zilelor noastre, personajul care se descurca in orice situatie. Cu siguranta, publicul o sa-l indrageasca! >> declara Daniel Tudorica despre Renart Vulpoiul.

Din distributie fac parte: Daniel Tudorica, Gabriel Vodnar, Mirela Busuioc, Ilinca Atanasiu, Monica Florescu, Nicu Botezatu, Nicoleta Rusu, Marina Secasiu, Iuliana Costiniu, Marius Nanau, Voicu Hetel, Cristian Irimia. Regia: Constantin Dicu; Scenografia: Vladimir Turturica; Coregrafia: Andrea Gavriliu.

Veniti la un nou spectacol al Teatrului Ion Creanga, sunteti asteptati sa descoperiti o noua poveste pentru cei mari si cei mici! Biletele pot fi rezervate la numarul de telefon: 021.317.85.90 si achizitionate de la casa de bilete a Salii Rapsodia, conform programului afisat pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Reclame