Etichete

, , , , ,

Privatizare_CFR_Marfa_Foto_Initiativa_Romaneasca

Privatizarea CFR Marfa a ridicat de la inceput numeroase semne de intrebare. Nu are rost sa mai discutam acum de licitatie si de modificari ulterioare a conditiilor de privatizare.

Un lucru este cert, contractul de privatizare s-a semnat fara a avea toate avizele, si ma refer in special la avizul Consiliului Concurentei, aviz care trebuia luat inainte de semnarea contractului. Acum este tarziu, iar daca Gruia depune banii, isi poate vedea linistit de treaba. Anularea privatizarii, pe motiv de aviz negativ dat de Consiliul Concurentei, ar duce la un proces cu statul, investitorul putand solicita daune materiale.

Nu stia Ponta ca acest contract va duce la aparitia unui monopol? Stia dar nu i-a pasat de asa un detaliu „nesemnicativ”.

Basescu a atras atentia asupra privatizarii, atragandu-le atentia ca s-ar putea ca acest cumparator sa nu detina suma necesara. Ponta i-a raspuns in stilul caracteristic, la misto, dar nu a axplicat niciodata daca, dupa desemnarea castigatorului, a afectuat verificarile necesare.

Oltchim, Posta Romana si CFR Marfa, sunt „privatizarile” care vor prabusi USL.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame