Etichete

, , , , ,

Iliescu_si_Ponta_FOTO_Initiativa_Romaneasca

Nimeni nu mai vorbeste azi de alegerile prezidentiale din 1992. Atunci, romanii cu drept de vot au distrus viitorul acestei tari.

7.393.429 de romani entuziasti, ai iesit la vot in pas muncitoresc si l-au votat pe Ion Iliescu, la doui ani de la o revolutie care se dorea a fi anticomunista. Numarul comunistilor care au votat atunci este suspect de apropiat de numarul voturilor anti-Basescu de la referendum. Sa fie doar o coincidenta?

Deviza acelor vremuri era „Nu ne vindem tara”! Cine a mancat salam cu soia merita sa fie in fruntea tarii, dupa mentalitatea de atunci. Si asa a fost, Ion Iliescu ne-a condus spre culmile comunismului cu fata umana.

Ponta este un produs de laborator al acelor vremuri si nu face decat sa perpetueze invataturile iliesciene, adaptate la noile conditii din acest secol. Tineretea premierului nu poate justifica incompetenta acestuia, in schimb formarea lui ca politician de stanga, cu profesori ca Iliescu si Nastase, este principala cauza a dezastrului spre care se indreapta tara.

Oare dintre cei aproape 7,4 milioane de votanti ai lui Iliescu, cati fac acum politica de dreapta? Tare as fi curios sa aflu cu cine au votat atunci Basescu, Antonescu, Boc, Mihai Razvan Ungureanu, Blaga si Elena Udrea.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame