Etichete

, , , , , , , , ,

referendum suspendare basescu


Imi doresc acest referendum, pentru suspendarea lui Basescu, la comanda lui Voiculescu. Un nou referendum, monitorizat de observatori din tara si din UE, ar fi punctul final al acestei monstruoasei uniuni (USL) aflata la comanda unui informator penal.

Lui Voiculescu nu-i pasa de Romania, de Schengen, si nici chiar de USL, omul asta vrea sa scape de puscarie folosind orice mijloc. Un nou referendum ar compromite definitiv atat PSD cat si PNL.

Daca liberalii nu vor misca in front, mai greu va fi cu social-democratii care au reusit sa indulceasca rusinea dupa condamnarea lui Nastase. Daca vrea sa ramana cel mai puternic partid din Romania, PSD ar trebui sa se fereasca de Voiculescu si de lupta lui cu justitia.

Un nou referendum pentru suspendarea lui Basescu, monitorizat de observatori din tara si din UE, dupa un an de guvernare catastrofala si fara posibilitatea de a mai frauda votul cetatenilor, ar fi o catastrofa pentru USL. Analistii din PSD isi dau seama ca nu vor avea mai mult de 4 sau 5 milioane de voturi si asta va cantarii greu in decizia de a sustine sau nu salvarea lui Voiculescu.

Proiectul Rosia Montana si implicarea directa pentru salvarea lui Voiculescu ar distruge definitiv credibilitatea PSD.

Doar A3 mai sustine ca fraudarea statului cu 60 de milioane de euro este un dosar politic, sau ca santajul trustului Intact a fost inventat de Basescu. Oamenii astia sunt in stare sa provoace o noua „mineriada” doar pentru a se salva de justitie.
Proiectul Rosia Montana a scos in strada zeci de mii de oameni in toata tara, dar daca decizia de condamnare a lui Voiculescu va fi schimbata de justitie, intreaga tara va iesi in strada si va spulbera definitiv monstruoasa coalitie condusa de Voiculescu.

Da, vreau un nou referendum pentru suspendarea lui Basescu!

Reclame