Etichete

, , , , ,

Liga_lui_Mitica_Foto_Initiativa_Romaneasca

Mitica de la Liga, oracolul fotbalului romanesc, are o viata dulce in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Nimic nu pare sa-l deranjeze, haosul din fotbalul romanesc si in special cel din Liga ! sunt pe placul lui Mitica cel fara de frica.

Halucinanta este explicatia lui Mitica, referitoare la o Comisie care nu se „autosesizeaza” decat atunci cand un club de fotbal cere asta!!!! Fara comentarii!

Toate deciziile sunt luate de TAS deoarece regulamentele noastre sunt facute in asa fel incat toate cluburile sa poata contesta orice. Fara TAS este greu sa stim ce cluburi ne vor reprezenta in cupele europene, cine retrogradeaza si cine promoveaza, ca sa nu mai vorbim de acordarea licentelor in timpul campionatului. O echipa care este anuntata ca nu a luat licenta poate vinde orice meci, si asta in finalul campionatului, putand influenta decisiv retrogradarea si fruntea clasamentului.

Liga Profesionista traieste ca un parazit pe spinarea cluburilor de fotbal, singura grija fiind sa incaseze tot ce li se cuvine si cam atat.

Cu Mitica in fruntea Ligii Profesioniste fotbalul a ramas intepenit in mentalitatile comuniste si cooperatiste din trecut.

Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri