Etichete

, , , , , , , ,

fiecare cu dreapta lui

Cine isi imagineaza ca in Romania exista, in acest moment, un partid de dreapta puternic si capabil sa mature pe jos cu PSD sau PNL, se amageste singur.

In momentul in care PDL a incercat sa miste in front, Basescu a divizat partidul in doua tabere (Blaga si Udrea). Si pentru ca nu s-a multumit doar cu atat, a pus bazele unui asa zis nou partid, ca sa fie sigur ca PDL va disparea. Au vrut democratie, le-a aratat Basescu ce inseamna democratie. Si in loc sa avem 3 in 1, avem 1 in 3.

La aceasta tocatura, daca ii mai adunam si pe Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu si Aurelian Pavelescu, avem o imagine clara a dreptei romanesti. In loc de un singur partid puternic de dreapta vom avea o uniune sau o alianta de sase capete luminate care se vor certa mai rau ca cei din USL.

PDL ar trebui sa mearga singur la europarlamentare, prezidentiale si parlamentare, daca vrea sa dea o lectie tuturor partidelor de buzunar cu vocatie de dreapta.

Daca vrem ca Romania sa fie condusa de un partid de dreapta, atunci toti cei care cred ca asta este singura noastra sansa ar face bine sa stranga randurile si sa-i oblige pe cei care si-au facut partidulete sa intre in PDL si sa-si aleaga o noua conducere capabila sa rastoarne USL.

Atata timp cat fiecare va fi cu dreapta lui, stanga va distruge Romania.

Asta vreti?

Anunțuri