Etichete

, , , , , ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daca exista vointa politica, intr-o saptamana se poate infiinta Compania Nationala Rosia Montana. De ce sa ne vindem tara, o praduim!

Banii nu sunt o problema, putem imprumuta doua sau trei miliarde de euro(indiferent de dobanda) si pornim treaba la Rosia Montana. Infiintarea de noi locuri de munca face parte din programul de guvernare USL, deci se pot angaja usor cam 15 mii de oameni. Cum este nevoie si de un Consiliu de Conducere, USL va numi in aceste functii pe toti cei care au sustinut financiar campania electorala, remuneratia fiind pe masura.

In secunda doi vor aparea firmele capuse, infiintate de „smecheri”, care vor primi contracte de intretinere, transport, asistenta medicala, reparatii, etc. Valoarea acestor contracte adunate cu salariile angajatilor, salariile consilierilor si salariile directorilor, vor face ca un gram de aur extras aici sa fie cam de trei ori mai mare decat valoarea lui pe piata de metale pretioase. Dar ce conteaza daca vom scoate cateva sute de tone de aur? In fond, oamenii vor sa vada aur romanesc 100%, nu?

Si ca afacerea sa fie rentabila, guvernantii vor da o ordonanta de urgenta, bagan aurul pe gatul lui Isarescu.

Cam asa ar arata o companie de stat. Merita?

Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri