Etichete

, , ,

Caini_comunitari_Foto_Initiativa_Romaneasca

Ca vrem, ca nu vrem, suntem pusi sa decidem, prin referendum, soarta cainilor comunitari. Pe Facebook au inceput sa apara tot felul de postari si pagini pro si contra eutanasierii.

Bucurestenii s-au saturat de haitele de caini comunitari, mii de oameni fiind muscati in fiecare an de aceste animale. Este clar ca situatia trebuie rezolvata imediat.

Iubitorii de animale incearca sa denatureze realitatea postand tot felul de articole despre caini de companie, de terapie, caini politisti, caini salvatori, postand tot felul de poze menite sa te sensibilizeze. Dragii mei iubitori de animale, nu despre acesti caini este vorba, si stiti foarte bine acest lucru. La referendum vom decide soarta cainilor fara stapan, a haitelor care ne ataca noaptea pe strazi, care ne omoara copiii, care ne musca.

Terminati cu postarile lacrimogene, cu puii nevinovati care te privesc inocenti. Nu incercati sa ne prostiti denaturand sensul referendumului.

Am citit intr-un articol, postat pe site-ul lumeaanimalelor.ro, un pasaj care m-a socat:
„Nu de putine ori, cand aud de situatii de incidente petrecute intre copii si caini, cand aflu detalii despre cum s-a desfasurat neplacutul moment, imi este dovedit ca totul a pornit de la faptul ca cel mic nu a stiut sa se comporte cu cainele, nu a stiut sa acorde cainelui timpul si spatiul necesar.”

Un copil de 4 ani a fost omorat, si unul de 3 ani a fost mutilat de cainii comunitari. Ce „spatiu” trebuiau sa acorde acesti copii cainilor comunitari? Care „spatiu”? Este spatiul nostru, al oamenilor, nu al cainilor comunitari, al sobolanilor, al gandacilor si al tantarilor. Sa sustii ca un copil, de 3 sau 4 ani, nu a stiut sa se comporte cu cainele, este de un cinism fara margini.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame