Etichete

, , , ,

Caini_comunitari_FOTO_Initiativa_Romaneasca

Daca vom politiza problema cainilor comunitari nu vom rezolva nimic. Solutiile radicale nu vor face altceva decat sa divizeze societatea. Calea de mijloc ar fi cea mai buna solutie.

Un lucru este clar, cainii comunitari trebuie adunati si dusi in adaposturi speciale, unde trebuie vaccinati, deparazitati, sterilizati si marcati pentru identificare. De aici, iubitorii de animale vor putea adopta maxim 2 caini de persoana, pe baza unei semnaturi. Pentru a stimula aceste adoptii, primariile ar trebui sa ofere bonuri valorice care vor putea fi folosite doar la cumpararea de mancare pentru caini.
Eutanasierea nu va putea fi ocolita, dar ar trebui sa se faca doar dupa un termen de cateva luni in cazul in care cainele nu va fi adoptat.

Ii inteleg pe cei care sustin ca aceste animale sunt blande, dar aceasta blandete se manifesta doar in timpul zilei, dar noaptea haitele devin periculoase.

Iubesc foarte mult cainii, deci nu pot fi acuzat ca le doresc moartea. Am doi caini adoptati si ma ocup de ei asa cum este normal. Un lucru este clar, siguranta cetateanului are prioritate.

Rezolvati problema, domnilor primari, de asta v-am ales.

Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri