Etichete

, , , , , ,

Sfintii_Varujan_si_Adriean_foto_Initiativa_RomaneascaEste greu sa fii ministru in Romania. In fiecare zi pe birou gasesti teancuri de acte care asteapta sa fie semnate. Asa o fi, nu am cum sa-i contrazic pe cei doi ministri acuzati de complot si subminarea economiei nationale.

Adevarul este ca toti semnam ca primarul contracte de toate felurile (telefonie mobila, cablu, imprumut la banca, etc), cine are timp sa citeasca zecile de pagini scrise marunt? Ca suportam consecintele, este clar pentru toata lumea.

Eram pregatit sa vars o lacrima pe umarul ministrilor acuzati atat de usor cand am aflat cu stupoare ca la dosar exista si interceptari. UPS, ce facurati fratilor?
Nici usturoi nu am mancat, nici gura nu ne miroase, gandeau ministri. Mai pot sustine ministri astia stupizi ca nu stiu ce au semnat, atata timp cat au negociat la telefon?

Asa gandesc alesii nostri, suntem, la putere si nimic nu ne atinge. Poate ar fi timpul sa intelegeti ca procurorilor li se falfaie de partidele voastre, indiferent daca sunteti la putere sau in opozitie.

Vremurile s-au schimbat si acum bate un vant de egalitate in fata legii.

Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame