Etichete

, , , , , , ,

ponta_si_antonescu_Foto_Initiativa_Romaneasca_48Pactul de coabitare, semnat de Basescu si Ponta, a oferit posibilitatea USL de a guverna fara probleme, dar l-a pus pe Antonescu intr-o situatie penibila.
USL a sustinut mereu, mai ales prin vocea lui Antonescu, imposibilitatea guvernarii atata timp cat Basescu se afla in fruntea statului. Dupa semnarea pactului, Ponta si-a asigurat linistea necesara guvernarii dar din pacate s-a vazut ca USL nu este capabil sa faca nimic din ce a propus in campanie. Semnarea pactului pune in pericol chiar existenta USL, care nu mai are obiect de activitate. La un an de la aruncarea tarii in haos, situatia economica este precara. Din ce in ce mai multi oameni ies in strada si protesteaza impotriva Guvernului si a masurilor aberante luate in ultimul timp.
In timp ce Basescu sta cuminte la Cotroceni, Antonescu si Ponta cauta un motiv de divort. Cine va reusi primul sa rupa USL si sa formeze o noua majoritate parlamentara va arunca toata vina pe fostul aliat, sperand ca in acest fel va putea minti in continuare poporul.
Un lucru este cert, PSD si PNL nu au nimic in comun.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame