Etichete

, , , , ,

ponta_si_antonescu_Foto_Initiativa_Romaneasca_48Fat Frumos si Ileana Cosanzeana isi declara dragostea cu fiecare ocazie dar pe la spate isi trag suturi in fund aproape in fiecare zi.
Divorturile anuntate si amanate seamana din ce in ce mai mult cu o telenovela marca Prigoana.
La un an de guvernare, rezultatele sunt catrastofale pentru tara. Capitalul politic incepe sa scada. Ponta a anuntat ca urmeaza o perioada dificila pentru tara, constient fiind ca promisiunile fara acoperire din campania electorala vor distruge imaginea de „salvatori ai neamului”.
Antonescu incearca sa scape de aceasta imagine, sugerand din cand in cand ca vina apartine exclusiv PSD-ului care, datorita ministrilor incompetenti, nu este capabil sa respecte programul de guvernare.
Chiar daca in viitorul apropiat vor inceta atacurile directe, vom asista la sageti otravite, lansate de jurnalistii „simpatizanti” ai celor doua partide. Pana acum, media era impartita in doua tabere, dar in curand vor fi trei sau patru tabere, si asta este foarte bine.
Cei doi lideri zambesc, se pupa in public, dar sunt constienti ca mariajul nu poate continua. PSD si PNL incearca pe toate caile sa formeze o alta majoritate parlamentara care sa le asigura mentinerea la putere.
„Si au trait fericiti, pana la adanci batraneti”, asa se terminau povestile spuse de bunica, dar erau doar povesti.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame