Etichete

, , , , , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaPonta s-a cam saturat de aiurelile liberarilor, anuntand ca daca PNL nu revolva problema cu Sorin Rosca Stanescu.pana luni, USL este in pericol.
Nu stiu cine il poate intelege pe Antonescu; candidatura lui depinde 100% de PSD, in cazul in care isi doreste sa castige fotoliul de la Cotroceni. In aceste conditii, orice atac la Ponta sau PSD ii poate fi fatal. Este adevarat, SRS i-a oferit ocazia lui Ponta sa-l urecheze pe Antonescu, liderul adormit si visator al liberarilor, intr-un moment delicat pentru USL.
Ca PNL a ajuns un partid „mare”, prin „bunavointa” PSD, este clar pentru toata lumea, mai putin pentru PNL, care chiar se crede un mare partid.
Am spus de multe ori ca PSD nu va accepta un candidat la alegerile prezidentiale din afara partidului, si nici nu are niciun motiv sa faca asta, prestatia de pana acum a lui Antonescu fiind jalnica.
Chiar daca in cazul asta se va gasi o formula de compromis, este clar ca PNL nu are „bilet de voie” la vorbitor decat semnat si aprobat de Ponta.
Antonescu devine din ce in ce mai mic si asta este bine.
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri