Etichete

, ,

Gradinita Miruna„Hey, cei mici… dragi pitici/Vă invităm să ne jucăm/Cu degeţelele să pictăm/Fluturaşi coloraţi/Frumos să-i decoraţi!”, cam aşa poate suna, în rime, povestea atelierului de dactilopictură organizat de Grădiniţa Miruna în data de 18 mai a.c.
Aşadar, pentru că suntem în plin anotimp al primăverii, copiii de 2-4 ani, preşcolari sau nu la Grădiniţa Miruna, sunt invitaţi să descopere povestea fluturilor şi jocurile frumoase pe care le inspiră. Evenimentul, intitulat „Minuni de fluturi coloraţi”, este susţinut de educatoarele instituţiei preşcolare: Alexe Ioana şi Făniţă Andra, cu scopul de a oferi şi celor mici, care nu sunt înscrişi la grupele existente ale grădiniţei, şansa de intra în contact cu această tehnică de pictură atât de îndrăgită de copiii de toate vârstele: dactilopictura sau  „Degeţelele magice”.
Taxa de participare se va plăti la începutul atelierului şi este de 25 de lei/copil, iar înscrierea se face pe bază de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie să conţină: numele, prenumele şi datele de contact ale părintelui, numele şi vârsta copilului. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor, în limita a 20 de copii, iar confirmarea participării va veni din partea organizatorilor, în data de 17 mai a.c., până la ora 20.00.
Grădiniţa Miruna se află localizată în apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piaţa Universităţii, în sectorul 2, str. Traian nr. 160, în incinta şcolii nr. 85.
Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Reclame