Etichete

, , , , , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaUltimele miscari pe scena politica facute de Ponta l-au surprins pe copresedintele aliantei USL, Crin Antonescu. Zambetele afisate de cei doi, de cate ori apareau in fata presei, nu valorau mai mult decat o bacnota veche de pe vremea impuscatului.
Ponta anunta peste tot ca il va sustine pe Antonescu in alegerile prezidentiale, dar miscarile abile facute in ultima vreme dau dreptate celor care sustin ca liderul PSD isi pregateste drumul spre Cotroceni.
PNL, in frunte cu Antonescu, a ajuns la putere mintind electoratul cu lupta anti-basista si anti-PDL, dar la niciun an de la alegeri culoarea albastra a partidului a inceput sa fie tot mai portocalie. In PNL este loc pentru toata lumea atata timp cat nu misca in front. Antonescu, inconjurat de mercenarii din PDL, incearca fara succes sa convinga alegatorii ca este candidatul ideal pentru fotoliul de la Cotroceni.
Ponta tace, dar isi vede de interes. Prin nominalizarile facute in ultimele zile, Ponta a demonstrat occidentului ca Romania nu este o colonie neguvernabila, interesul national fiind pus pe primul plan, dovada si reactia cancelariilor occidentale.
In acest joc murdar, care este politica, Antonescu seamana cu un spectator de opera, care adoarme de la primele note, decat cu un „mare” om politic, asa cum se credea. Si este doar inceputul sfarsitului pentru liberali, sfarsit simtit de Tariceanu dar ignorat cu buna stiinta de lingaii lui Antonescu.
Ponta a inteles in sfarsit ca Basescu avea dreptate si a procedat in consecinta. Antonescu nu a inteles nimic si nici nu sunt sanse sa inteleaga ceva. PSD nu vrea sa fie asociat cu tandemul Voiculescu-Antonescu si incet, incet, le da cu tifla. In acest moment, PSD poate guverna linistit fara liberali.
Locomotiva PNL a ramas fara carbuni intr-o halta prafuita, alaturi de cateva vagoane de marfa pline ochi cu promisiuni electorale.
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri