Etichete

, , , , , , , ,

monstruoasa_coalitie_PSD_-_PNL„La vie en rose” a fost maneaua de-o vara a USL cantata de majoritatea televiziunilor felixoide. Traseistul politic Frunzaverde a spus adevarul atunci cand a atras atentia ca pensiile si salariile nu mai au acoperire in buget.
Incasarile la bugetul de stat din primele doua luni sunt la nivelul celor din anul trecut, intregirea pensiilor si salariilor facandu-se fara a avea acoperire in buget.
Chiar daca Ponta a facut misto, in stilulul fostilor activisti PRC, de Frunzaverde, proasta guvernare il va pune in situatia jenanta de a reintroduce masurile juste si corecte luate de Guvernul Boc. Fara investitii, salariile, pensiile si milionul de noi locuri de munca raman doar glume proaste facute de cei doi flacai, tineri si nelinistiti, Ponta si Antonescu.
Ca urmeaza dezastrul in economie, este clar pentru toata lumea. Dar asta nu va fi singura problema a Romaniei USL-iste. In incercarea de a pastra cat de cat un capital politic, cei doi co-mincinosi uslisti isi vor reprosa dezastrul, razboiul PSD-PNL, partidele care au compus mincinoasa coalitie, va arunca tara in haos.
Ponta guverneaza in stilul lui Piturca, iar Antonescu are in cap cam ce se gaseste si prin ticva lui Becali. Cu asa conducatori, viitorul luminos al Romaniei este doar un scenariu sf de proasta calitate.
Ciuma rosie nu a disparut in decembrie 1989. Atata timp cat la putere se gasesc fostii activisti PCR, cu ajutorul unui partid istoric aflat in deriva antonesciana, luminita de la capatul tunelului nu se zareste, tunelul fiind mai curand o gaura neagra.
Pana cand?

Reclame