Etichete

, , , ,

logo_Martisor_Teatrul_Ion_Creanga-1Cu ocazia zilei de 8 Martie, Teatrul Ion Creanga sarbatoreste mamele si copiii aflati in Centrul maternal „Casa Agar”, dedicandu-le spectacolul lectura “Micul print”, sustinut de actritele Carmen Palcu Adam si Cornelia Pavlovici.    „Micul print”, de Antoine de Saint Exupery, este una dintre cele mai indragite povestiri scrise pentru copii. Eroul cartii si al spectacolului, locuitor al unei minuscule planete, porneste intr-o lunga calatorie, care se dovedeste a fi, in cele din urma, o adevarata aventura a cunoasterii in urma careia se vor descoperi nu doar noi taramuri si fiinte umane, ci si un sens al existentei omului in univers. Teatrul Ion Creanga incearca astfel sa le ofere mamelor si copiilor din centrul de plasament atat un sprijin emotional, cat si unul educational. S-au alaturat initiativei, pentru a le oferi un martisor cat mai complet, urmatorii parteneri: Curtea Veche Publishing, Fundatia Renasterea, Kdo.ro, Nestlé Cereale Mic Dejun, Rotary Triumph Bucuresti, Vavian Pharma.
“Asociatia Touched Romania, prin Proiectul Centrul Maternal „Casa Agar”, are ca scop ajutorarea cuplului mama-copil aflat in dificultate. Unul dintre obiectivele asociatiei este consolidarea atasamentului intre mama si copil prin petrecerea unui timp de calitate impreuna. Incurajam fiecare mama sa urmareasca indeaproape dezvoltarea emotionala si educationala a copilului sau. Colaborarea cu Teatrul Ion Creanga sprijina tocmai aceasta initiativa! Consideram ca sunt binevenite cat mai multe astfel de proiecte, prin care beneficiarii programelor noastre sa fie stimulati educational si, la randul lor sa faca o diferenta in societate!” declara Estera Chiriluta, asistent manager la Centrul maternal „Casa Agar”.
In paralel cu aceasta activitate, Teatrul Ion Creanga a programat, cu incepere de la ora 10.00 la sala de spectacole de pe str. Lipscani nr.53, spectacolul “De-as fi Scufita Rosie”, iar cu incepere de la ora 18.00, “D-l Goe, Vizita, Pedagog de scoala noua – Mofturi”. Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 021.317.85.90. Mai multe detalii despre reprezentatii si pretul biletelor, puteti afla de pe http://www.teatruioncreanga.ro sau de pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Reclame