Etichete

, , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaKlaus Iohannis a fost adus si instalat direct in fruntea PNL. Luati pe nepregatite, liberalii nu au reactionat, asa cum era de asteptat, acceptand ungerea lui Iohannis ca viitor succesor al lui Antonescu in fruntea partidului.
Antonescu sustine ca Iohannis va impiedica razboiul de succesiune in aventualitatea putin probabila ca liderul PNL sa ajunga presedintele Romaniei.
Chiar daca aparent Congresul PNL a fost o reusita pentru Antonescu, acesta a simtit ca situatia ar putea deveni in scurt timp explosiva. Prestatiile jalnice din ultimele luni si caderea vertiginoasa in sondaje l-au facut pe Antonescu sa apeleze la un locotenent docil si neimplicat in luptele de culise din partid.
Iohannis nu va reusi sa tina partidul unit. Solutia lui Antonescu arata clar cata incredere are acesta in vechea garda din partid.
Protocolul de infiintare al USL nu impune nume pentru ocuparea functiilor de premier si presedinte. Candidatul la prezidentiale apartine PNL, dar daca in sondaje Antonescu va cobora din ce in ce mai mult cu siguranta ca PSD va solicita numirea unui alt candidat.
Antonescu s-a facut de ras cu Becali si incearca sa-si spele pacatul cu Iohannis. Chiar daca va reusi sa ajunga presedinte, liberalii vor fi cei care il vor suspenda dupa ce isi vor recastiga partidul.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame