Etichete

, , , , ,

SCHENGEN_foto_Initiativa_RomaneascaCand Romania a fost pregatita sa intre in Schengen, Antonescu s-a trezit ca vrea la Cotroceni; ce a urmat stie toata lumea; am pierdut cel putin un an si vestile ar putea fi si mai triste, intrarea putand fi amanata pentru 2014.
Din punct de vedere tehnic, Romania este pregatita, dar Schengen inseamna mai mult decat camere video pe granite si control strict. Cu plagiatori, parlamentari si ministri penali, increderea in Romania este zero.
Din punct de vedere politic, Ponta nu a absolvit nici clasa zero. Degeaba tot il acuza pe Basescu, este doar vina USL daca vom mai pierde inca un an pana la aderare. Ponta sa demonstreze ca poate sa faca putina curatenie in USL si sa nu mai dea vina pe Basescu.
Ponta este total depasit cand vine vorba de UE. Basescu a fost om politic si in garaj in timp ce Ponta doar plagiaza politica.
Daca vrea sa rezolve ceva, Ponta ar trebui sa-i puna un scoci pe gura lui Antonescu, sa-i dea cu tifla lui Felix si sa mai plece urechea din cand in cand la ce spune Basescu.
Europa nu se uita la antenele lui Voiculescu.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame