Etichete

, , , , ,

Teatrul_Ion_CreangaTeatrul Ion Creanga, in parteneriat cu Teatrul National Radiofonic, lanseaza sambata, 2 martie, ora 9.00, la sediul Radio Romania Cultural, a doua editie a suportului digital „Povestile lui Ion Creanga interpretate de actorii Teatrului Ion Creanga”.
„Cinci paini”, „Povestea unui om lenes”, „Prostia omeneasca” de Ion Creanga sunt 3 scenarii adaptate radiofonic de Sanda Socoliuc, in interpretarea actorilor Teatrului Ion Creanga, care vin in completarea editiei lansate in luna aprilie a anului trecut. Ele fac parte dintr-un proiect mai amplu desfasurat de Teatrul National Radiofonic care a debutat, sub regia lui Cornel Todea, cu povestile „Capra cu trei iezi”, „Fata babei si fata mosului”, „Punguta cu doi bani”.
Adaptarea radiofonica a proiectului apartine Sandei Socoliuc, regia este semnata, dupa cum urmeaza: regia artistica: Attila Vizauer; regia muzicala: George Marcu; regia tehnica: Mihnea Chelaru; regia de studio: Janina Dicu. Din distributie fac parte: Anca Zamfirescu, Ionut Ciocia, Gabriel Coveseanu, Marioara Sterian, Cristian Boeriu, Daniel Tudorica, Ionut Antonie, Ani Cretu, Ion Gh. Arcudeanu.
In avanpremiera, si ca o stransa legatura cu mult indragita reprezentatie deja programata „Un lup, o capra si trei iezi”, dar si cu aniversarea zilei lui Ion Creanga in data de 1 Martie, actorii Teatrului Ion Creanga vor sustine spectacolul lectura „Povestea unui om lenes” in data de 28 februarie, ora 10.00, la Sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53.
Sunteti asteptati, ca doar cu o zi inainte de venirea Martisorului, sa veniti impreuna cu cei mici la Teatrul Ion Creanga pentru a incheia luna februarie cu un vesel „S-am incalecat pe-o sa, s-am spus povestea asa”!

Reclame