Etichete

, , , , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaDiscursul lui Antonescu de la Congresul PNL a fost urmarit cu sufletul la gura de cei „7,4”  milioane de romani care ar fi votat la referendum pentru un viitor luminos, cinstit si demn, sub conducerea crinului liberal.
Este suficient sa-l pui pe Antonescu in fata unui microfon si atacurile incep in valuri. Daca s-ar fi limitat la criticarea celor care nu sunt de acord cu acapararea totala a partidului, discursul lui Antonescu ar fi fost unul normal, dar sa te preocupe invitatii lui Cristoiu si Turcescu, este prea mult.
Pana acum stiam ca doar Basescu se face vinovat de situatia dezastruoasa din Romania, el fiind cel care nu lasa Guvernul Ponta sa-si vada de treaba, dar acum ne-am dat seama ca invitatii celor doi jurnalisti sunt cei care vor sa distruga tara.
Antonescu se pricepe de minune sa mistocareasca tot ce nu-i este pe plac. Asa a fost mereu si asa va fi. Nu asta este problema principala a PNL. Unanimitatea de tip ceausist, care se manifesta acum in partid, este in contradictie totala cu ideologia liberala.
Poate ca omanii s-au saturat de un „presedinte jucator” dar in niciun caz nu-si doresc un presedinte demagog, circar si infatuat.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame