Etichete

, , , ,

Razboi_in_PDL_foto_Initiativa_RomaneascaRevitalizarea PDL trebuie facuta incepand cu elita partidului, elita care si-a epuizat toata energia la alegerile parlamentare. Este nevoie de lideri tineri si capabili. Greii partidului au demonstrat ca nu sunt in stare sa gandeasca pe termen lung, fotoliul de presedinte al PDL fiind tot ce-si doresc mai mult.
Nici Blaga si nici Udrea  nu au capacitatea sa scoata partidul din degringolada in care se zbate de un an de zile. Cu toate acestea, amandoi isi doresc sefia partidului, pornind un razboi distructiv mai ales pentru ei.
Basescu doar i-a intaratat, restul au facut singuri.
Citeste si: Basescu, petarda Lazaroiu si noul PDL
Primul atac a venit din partea lui Blaga, cel care a declarat ca „22 de milioane de romani stiu ca seful statului o sustine pe Elena Udrea”.
Replica nu a intarziat, Elena Udrea spunand ca „22 de milioane de romani stiu ca USL, Antena 3 si Dan Voiculescu il vor pe Vasile Blaga presedinte al PDL”.
In acest moment, partidul este scindat, toata lumea asteptand sa apara si adevaratul candidat la sefia PDL, un politician tanar care va fi capabil sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu.
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri