Etichete

, , ,

masti_la_venetiaInstitutul Italian de Cultura din Bucuresti are placerea de a va informa ca incepand de luni, 18 pana pe 28 februarie 2013, la Muzeul National al Taranului Roman, Sala Foaier, este deschisa expozitia colectiva de fotografie intitulata “Masti la Venetia”.
Expozitia, care prezinta circa saizeci de fotografii de Renato Fornaseri, Gianni Avеsani, Dino Bacciolo, Renato Greco, Davide Toffanin, Alessandro Zanchini, Giuseppe Martini are scopul de a ne da o idee cat se poate de bogata si de vivace despre lumea fascinanta a Carnavalului de la Venetia, unde fantezia, culorile, bucuria si placerea vietii sunt traite la maxim.
Sensibilitatile artistice ale autorilor ne dau posibilitatea de a intra in detaliile acestei lumi ireale, in care ne putem integra si cu care ne putem identifica, nu ca spectatori, ci ca participanti. Mastile si vesmintele fastuoase ne rapesc identitatea, dar, in acelasi timp, ne dau tuturor posibilitatea de a fi protagonisti. Acesta este de fapt adevaratul sens al Carnavalului, o sarbatoare comuna, in care fiecare se integreaza in mod spontan si contribuie la buna dispozitie si la atmosfera multicolora.
Sursa: muzeultaranuluiroman.ro

Reclame