Etichete

, , ,

Retragerea_Papei_vs_condamnarea_lui_BecaliCare a fost stirea zilei pentru romani, retragerea Papei sau condamnarea lui Becali?
Eu nu am vazut in retragerea Papei o stire de BREAKING NEWS. Omul este batran si probabil grav bolnav, iar anuntul retragerii nu are de ce sa speria lumea. O sa fie ales un alt Papa si cu asta basta.
Condamnarea lui Becali spune ceva despre justitia din Romania, care incet, dar timid, incepe sa fie independenta. Da asta este o stire, chiar daca aceasta condamnare este ridicola in raport cu fapta. Inteleg o condamnare cu suspendare atunci cand inculpatul are o varsta inaintata sau este grav bolnav. Ce condamnare este asta atata timp cat Becali ramane parlamentar?
Sunt curios ce condamnari se vor da in Dosarul transferurilor. Gica Popescu a fost singurul inculpat care a platit suma imputata ceea ce poate duce la o posibila condamnare cu suspendare. Da, in cazul lui, suspendarea se justifica.
Pentru romani, retragerea Papei nu este o stire, in schimb condamnarea celui care de ani buni ne sfideaza pe toti este un BREAKING NEWS.

Reclame