Etichete

, , , , , , ,

catalin_ivanDomnul Ivan crede, si este dreptul domniei sale sa creada in orice, ca Romania a pierdut 9 miliarde de euro, in urma negocierii facuta de Traian Basescu.
Membrii Comisiei Europene au incropit in 2012 o schita de buget doar pentru a avea o baza de discutii. Cand fituica a ajuns prin cancelariile principalelor state care sustin bugetul, a fost aruncata la cos, fara ca Victor Ponta sa mai spuna asta. El o tine una si buna ca Romania trebuia sa primeasca 48 de miliarde si ca Basescu nu a facut altceva decat sa se roage la negocieri pentru un buget mai mic.
Ce sa zica si domnul Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, daca asa a zis Ponta, asa este.
Atat Ponta, cat si purtatorul de vorbe al PSD, aveau replica pregatita din vreme si difuzata imediat de toata media. Ce putea sa analizeze un procuror in cateva minute dupa anuntul facut de Basescu?
Si daca venea cu 48 de miliarde, discursul lui Ponta era acelasi. Nu am castigat nimic la negocieri, Basescu trebuia sa vina cu cel putin 55 de miliarde ca sa-l multumeasca pe Ponta.
Si asa ne-au dat mult mai mult decat suntem in stare sa folosim. Pentru banii rezervati Romaniei, dar nefolositi, vom avea de platit. Cand va reusi Ponta sa utilizeze toti banii, atunci sunt de acord sa-l critice pe Basescu. Dar pana atunci….
Susa foto: cotidianul.ro

Anunțuri