Etichete

, , , , ,

ponta_si_antonescu_foto_initiativa_romaneascaDorinta lui Ponta de a stapani Romania nu mai are limite, si asta cu ajutorul celui care si-a vandut sufletul si partidul doar pentru a ajunge presedinte.
Ponta vrea ca in Constitutie sa introduca un articol care va stipula clar ca primul-ministru va reprezenta Romania la Consiliul European. Basescu i-a dat peste nas lui Ponta, lasand sa se inteleaga foarte clar ca atata timp cat este presedinte acest lucru nu va fi posibil. Antonescu, asa cum era de asteptat, a fost de acord.
Antonescu este in stare sa-si vanda sufletul pentru functia dorita dar din pacate ne vinde pe toti. Cum va fi posibil ca un om numit intr-o functie sa reprezinte Romania la nivel international? Presedintele este ales de popor in mod direct tocmai pentru a fi reprezentantul Romaniei in lume. Ponta este doar un angajat al statului si nimic mai mult. El poate reprezenta Romania doar atunci cand presedintele ii ofera acest drept si atat.
Antonescu este in stare de orice doar ca sa-i scrie pe frunte ca este „presedintele Romaniei”, dar nu are dreptul sa minimalizeze aceasta functie. Romanii nu doresc sa aleaga un presedinte pe post de marioneta, iar tara nu trebuie lasata pe mana unui prim-ministru desemnat.
Antonescu trebuie oprit cat inca se mai poate. Congresul PNL trebuie sa puna capat aventurii acestui politician, pe nume Crin Antonescu, cat nu este prea tarziu, altfel vom trai fericiti pana la adanci batraneti in „Tara lui Ponta”.
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri