Etichete

, , ,

Parlamentul_oilor_Foto_Initiativa_RomaneascaRomanii au votat la referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor dar nimeni nu a tinut cont de vointa lor. Acum avem un numar aproape dublu de parlamentari!
Prioritatile USL, trambitate in campania electorala, au trecut pe planul doi; important si de maxima urgenta a fost votul pentru statutul senatorilor si deputatilor.
In mod normal, bugetul adoptat nu acopera cheltuielile pentru o buna functionare a Parlamentului decat pana la sfarsitul lunii octombrie. Este clar ca acest buget a fost adoptat doar de ochii alegatorilor, in toamna vom asista la o rectificare bugetara si vom constata ca mentinerea bugetului la nivelul anului trecut a fost doar un balon de sapun.
Normal, cand a fost vorba de penalizarea chiulangiilor din Parlament, imediat „alesii poporului” au diminuat sanctiunile.
Intr-un dispret total fata de cetatenii acestei tari, parlamentarii au decis ca incompatibilitatea nu conteaza pentru ei.
Programul USL de acapararea puterii totale in Romania functioneaza perfect, atata timp cat parlamentarii voteaza ca oile.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame