Etichete

, , , , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaConstient ca o pozitie dura ii va aduce doar neplaceri in PNL, Antonescu a inceput curatenia in ritm de melc. Este mai bine ca opozantii din partid sa fie inlaturati unul cate unul. Astazi a fost randul lui Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, cu 156 de voturi „pentru”, 17 „impotriva”, iar 5 voturi au fost anulate.
Chereches era un liberal care a incalcat disciplina de partid, excluderea lui nu ar fi trebuit sa puna probleme Delegatiei Permanente a PNL. Dar daca vom privi mai atent, cele 17 voturi „impotriva” spun mult. Daca si in acest caz de impotrivire evidenta la deciziile partidului au fost destul de multi membrii care nu au fost de acord cu excluderea, oare cum va cu Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu?
Antonescu a testat reactia partidului constatand ca nu este in postura de lider absolut, iar primele declaratii in acest sens au fost facute imediat, la terminarea sedintei, spunand ca nu s-a pus problema excluderii din pertid a celor care nu sunt de acord cu el.
Din pacate pentru Antonescu, Tariceanu si Chiliman fac parte din greii partidului iar incercarea de a-i exclude pe cei doi s-ar putea sa sa duca la o noua scadere in sondaje a celui care se vrea seful statului, scadere care poate duce la schimbarea candidatului USL pentru alegerile prezidentiale. Sorin Oprescu isi vede linistit de treaba in timp ce Antonescu isi sapa singur groapa.
Foto: Initiativa Romaneasca