Etichete

, , ,

dosarul_transferurilorCurtea de Apel Bucuresti a motivat decizia de condamnare a celor opt inculpati din „Dosarul Transferurilor”. Documentul rastoarna complet interpretarea primei instante si da credit raportului si expertizei Garzii Financiare
„Ioan si Victor Becali, initiatorii si principalii beneficiari ai activitatii ilicite. Cristi Borcea a avut o contributie esentiala, determinata de functiile de conducere detinute la clubul Dinamo”
Pe 12 noiembrie 2012, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) rascoleau lumea fotbalului romanesc cu o decizie fara precedent. Opt conducatori si impresari, fosti sau actuali, erau condamnati cu pedepse cuprinse intre trei si opt ani, pentru evaziune fiscala si inselaciune, in cazul transferurilor a 12 fotbalisti romani in strainatate. Verdictul rasturna cu 180 de grade ceea ce stabilise cu sapte luni inainte Tribunalul Bucuresti, pe fond. „Suntem uluiti, e un abuz, vom face recurs. Nu stim deocamdata pe ce baza am fost condamnati”, au sustinut in noiembrie o parte dintre inculpati. Ieri, toti cei implicati sau interesati de acest dosar au putut parcurge motivarea judecatorilor, aceasta fiind facuta publica de CAB.
Citeste mai mult pe site-ul PROSPORT
Sursa foto: prosport.ro

Reclame