Etichete

, , , , ,

Roman_ostatic_in_AlgeriaAu trecut trei zile de la declansarea crizei din Algeria. Romania a infiintat doua „Celule de criza” care ar fi trebuit pana acum sa cunoasca situatia ostaticilor romani.
Am fost anuntati la inceputul crizei ca un roman a fost eliberat, fara ca „Celulele de criza” sa ne spuna cati cetateni romani se mai afla in mana teroristilor. Acum am aflat ca inca doi au fost eliberati. Ce fac aceste „Celule de criza”? Stau si urmaresc la televizor stirile de la CNN, BBC, EURONEWS  si Al Jazeera?
Au trecut trei zile si MAE nu stie cati romani sunt cu adevarat ostatici, daca traiesc sau au fost ucisi in timpul raidului facut de armata algeriana. Trei zile in care MAE nu stie cati cetatenii romani se aflau la lucru in timpul atacului terorist. Chiar nu stie nimeni cati muncitori erau la lucru, nu exista chiar nimeni din firma respectiva care sa dea cifra exacta si nationalitatea celor luati ostatici de teroristi?
MAE sustine ca este in contact permanent cu autoritatile algeriene si firma angajatoare, fara sa ne spuna daca mai sunt romani in mainile teroristilor.
Bine ca avem „Celule de criza”, dar din pacate asistam la criza in care se afla aceste celule.

Anunțuri