Etichete

, , , , ,

Liviu_Dragnea_foto_Initiativa_RomaneascaReorganizarea administrativ-teritoriala trebuie facuta pentru a beneficia de fondurile europene pentru dezvoltare.
O reorganizare presupune a schimba ceva, dar din declaratiile facute de Liviu Dragnea intelegem ca vom avea si regiuni si judete.
”Nu se desfiinteaza judetele, nu se mareste numarul de personal, nu se maresc cheltuielile publice. Nu se face regionalizarea pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare, economice, obiectivul principal al reorganizarii administrativ-teritoriale, respectiv al regionalizarii, adica a infiintarii regiunilor administrative il reprezinta micsorarea decalajului de dezvoltare intre regiuni si intre zone, adica intre judete”, a declarat Liviu Dragnea la Antena3.
„Nu se maresc cheltuielile publice”, sustine Dragnea. Aceste regiuni vor fi conduse „voluntar” de guvernatori, din cate lasa se se inteleaga Dragnea. Pare cam ciudata aceasta viziune de reorganizare administrativ-teritoriala semanand mai curand cu infiintarea ministerelor fara numar care nici acum nu se regasesc decat in teorie.
Foto: Initiativa Romaneasca