Etichete

, , ,

crin_antonescu_foto_initiativa_romaneascaDeclaratiile din ultima vreme facute de Antonescu nu au darul de a-i convinge pe liberali ca este liderul de care partidul are nevoie.. Antonescu sustine sus si tare ca va castiga alegerile prezidentiale, uitand ca protocolul USL nu se refera la persoane.
– “Candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru este desemnat de partea care nu propune o candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei; La desemnare, Primul Ministru isi asuma programul de guvernare si protocolul Aliantei”.
– “Candidatul Aliantei pentru functia de Presedinte al Romaniei va fi persoana cea mai bine plasata intr-un sondaj de opinie la nivel national”.
Candidatul pentru functia de Presedinte al Romaniei va fi dat de PNL, dar pana la alegeri se mai pot schimba multe. Prestatia jalnica din perioada interimatului si locul modest in sondaje ridica serioase semne de intrebare, iar desemnarea celui care va candida din partea USL va trebui discutata cu toata seriozitatea atat in PNL cat si in USL.
Antonescu a declarat ca nu-si doreste excluderea lui Chiliman, dar ca de obicei una spune acum si altceva dupa cateva secunde.
„Congresul va decide daca raman eu sau Chiliman”, a declarat Antonescu!
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame