Etichete

, , , , , ,

Victor_Ponta_foto_Initiativa_RomaneascaPrefericitul Premier Victor Ponta a cautat un tap ispasitor pentru lipsa de profesionalism de care a dat dovada in privinta taxelor locale.
Primul pe lista a fost Basescu, dar de la Cotroceni a primit un bobarnac direct in nas. Daca a vazut ca nu tine, a incercat cu Boc, dar si acesta a venit blindat de documente si i-a administrat inca un bobarnac.
Nefericit ca nu poate da vina pe nimeni, Victor Ponta si-a pus tunurile pe Elena Udrea, cea care i-a reprosat, pe blog, ca apare toata ziua la televizor fara a avea nimic de spus. Ironiile lui Ponta nu au avut darul de a-i schimba imaginea de premier televizat nonstop.
Da, Basescu este de vina pentru modul in care guvernantii isi fac treaba, aici ii da dreptate Preafericitului Zambarici pe post de premier. Basescu a gresit atunci cand a inmanat mandatul unui om total nepregatit pentru aceasta functie.
Pensionarii, aceste furnicute a caror contributie sta la baza bugetului, au dat navala sa-si plateasca impozitele si taxele. Unii au platit impozitele si taxele la nivelul anului trecut, dar s-ar putea sa faca iar coada ca sa plateasca si diferenta de 16% impusa de Guvern, asta dupa ce Ponta a promis in campanie ca taxele si impozitele nu se vor mari.
In Romania, promisiunile nu au nicio valoare, politicienii nu tin cont nici macar de protocoalele semnate(vezi cazul UDMR).
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri