Etichete

, , , ,

Crin_Antonescu_Foto_Initiativa_RomaneascaAlegerile parlamentare au fost castigate de USL fara probleme, iar pentru desemnarea premierului trebuia indeplinita doar conditia consultarii cu partidele parlamentare.
Basescu nu a gresit atunci cand i-a chemat pe toti la consultari, singura problema fiind ora matinala, ora la care Crin Antonescu doarme.
Ce ros a avut circul facut de Antonescu, este greu de spus. Atata timp cat a fost la Cotroceni, pentru consultari informale, nu avea sens sa chiuleasca acum.
Nu UDMR este problema; Ponta se gudura pe langa ei in timp ce Antonescu face pe durul. Aceste pozitii total diferite, au ca scop diminuarea conditiilor puse de UDMR si evitarea participarii directe la guvernare.
Antonescu trebuia sa respecte o institutie, asa cum ar fi normal pentru un om politic dornic sa ocupe fotoliul de la Cotroceni.
PNL ar face bine sa-l tina din scurt pe Antonescu daca isi doreste sa dea un presedinte. Antonescu nu este faraon, el a fost ales sa reprezinte partidul nu sa faca ce-i trece prin cap in numele partidului.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame