Etichete

, , ,

Lihnite de foame, dupa tratamentul cu lichide administrat de baciul Reghecampf in ultimele zile, si imbatate de atmosfera europeana din jurul lor, oitele lui Becali au dat iama prin lucerna, inghitind pe nerasuflate cele cinci goluri administrate fara menajamente de pragmaticii nemti.
Nu ma gandeam la o victorie in acest meci, stiind faptul ca nemtii nu obisnuiesc sa doarma in teren, asa cum au facut in meciul tur, dar de aici si pana la umilinta totala la care au asistat peste 50 de mii de spectatori si milioane de telespectatori este cale lunga.
Cand iei 6 puncte de la Molde, o echipa care a facut doar act de prezenta in Liga Europa, 3 puncte castigate cu Copenhaga in urma unui gol mai mult decat norocos si cu 1 punc luat de la Stuttgart, Steaua se si vedea stapana incontestabila a fotbalului european, finala fiind considerata un obiectiv usor de atins. Mircea Lucescu i-a sfatuit pe stelisti sa uite de finala si sa se concentreze mai mult la acest meci. Dar cine sa-l asculte?
Infrangerea este usor de suportat, umilinta mai greu. Cineva trebuia sa-i aduca pe stelisti cu picioarele pe pamant si este bine ca asta s-a intamplat acum si nu in ultima etapa din grupa.
Steaua mai are o sansa si trebuie sa creada in ea.

Reclame