Etichete

, , ,

Prezenta la deschiderea anului scolar, Ecaterina Andronescu a anuntat demararea unui nou proiect care vizeaza modernizarea invatamantului in Romania, scrie Adevarul.
Lectia electronica este atractiva pentru aceasta generatie si a venit timpul ca invatamantul romanesc sa faca un pas inspre modernizare.
Proiectul va fi realizat in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti. In cadrul acestui proiect, profesorii vor fi obligati „sa dezvolte creativitatea si inovarea elevilor”.
Este un proiect bun si sunt convins ca elevii vor primi cu entuziasm propunerea Ecaterinei Andronescu, dar daca ne gandim ca in multe scoli posturile sunt ocupate de profesori pensionari, „lectia electronica” nu va putea fi pusa in practica fara specializarea profesorilor.
Asigurarea accesului la internet, pentru toti elevii, ar putea rezolva si problema absenteismului. Copiii bolnavi sau cei care nu au posibilitatea sa ajunga zi de zi la scoala vor putea in acest fel sa participe la cursuri.
Daca factorii de raspundere se vor gandi si la aceasta posibilitate, vom avea in scurt timp un sistem de invatamant cu adevarat modern.
Foto: Initiativa Romaneasca

Anunțuri