Etichete

, , ,

Primul pas, cel mai greu, a fost facut. Chiar daca am considerat ca aceste 6 puncte vor fi luate si de Olanda, Turcia si Ungaria, s-ar putea sa nu fie chiar asa. Noi am luat 3 puncte in Estonia si am scapat de o mare presiune.
Lupta pentru primele doua locuri din grupa, in mod logic se va da intre Olanda, Turcia si Romania, fara sa excludem Ungaria care poate aparea in aceasta lupta in urma unor rezultate.
Este suficient ca Olanda sau Turcia sa faca doar un egal in Estonia si calificarea lor ar fi compromisa.
In meciurile directe cu aceste echipe, nu se poate merge la sigur pe un anumit rezultat. Important va fi ca in cele doua partide care urmeaza, Romania sa ciupeasca ceva, dar si important ar fi sa nu pierdem acasa cu Olanda. Turcia are o nationala puternica, dar un egal este la indemana noastra.
Un esec sau semiesec in Estonia ar fi daramat moralul echipei noastre, iar sansele de calificare s-ar fi diminuat mult. Asa, noi am scapat de presiune. Chiar daca vom pierde acasa cu Olanda, tot vom avea sanse de calificare(cel putin teoretic).
Publicul ar putea fi determinant in partida cu Olanda si sunt convins ca adevaratii suporteri ai echipei nationale vor fi la inaltime.
Chiar daca jocul prestat pana acum nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor noastre, cativa jucatori promovati de Piturca au lasat o impresie buna.
Sa credem in sansa noastra pana la capat.

Reclame