Etichete

, , ,

Daca in plan intern disputele politice sunt normale, in plan extern politicienii ar trebui sa tina cont de interesele Romaniei si sa actioneze unitar, indiferent din ce familie politica europeana fac parte.
Sa mergi in Parlamentul European si sa o faci cu ou si cu otet de Reding, inseamna ca bunul simt le lipseste parlamentarilor nostri.
Citeste si: Catalin Ivan se crede in Parlamentul Romaniei
Nu UE trebuie sa rezolve problemele noastre interne. Atata timp cat lupta politica se duce fara incalcarea Constitutiei, a regulamentelor celor doua Camere, atata timp cat vom respecta deciziile CCR si nu vom suspenda Avocatul Poporului, UE nu va fi interesata de partidul aflat la putere sau de cum se numeste presedintele.
UE tine cont de respectarea statului de drept fara sa incerce sa influenteze vointa poporului. UE va respecta rezultatul alegerilor parlamentare daca vor fi corecte si fara fraude.
Daca ne vom balacari in Parlamentul European, sansa Romaniei de a fi privita ca un stat serios, cu un cuvant greu in UE, ramane doar un deziderat fara acoperire.
Rusine europarlamentari, vom avea ocazia sa va schimbam la viitoarele alegeri.
Nu meritati sa reprezentati Romania.

Reclame